Termeni si conditii


Te rugam sa citesti cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.

Folosirea website-ului www.devapp.ro si plasarea unei comenzi on-line reprezinta acceptul tau privind conditiile mai jos prezentate.

De asemenea, lansarea unei comenzi pe www.devapp.ro inseamna semnarea unui contract la distanta intre consumator si devapp.ro. Va puteti retrage din acest contract in 14 zile calendaristice, iar detaliile acestei retrageri sunt prezente in pagina de returnare si garantie.

Modalitatile de plata a contravalorii articolelor achizitionate pe www.devapp.ro sunt prezente in pagina de "cos de cumparaturi", accesata in urma accesarii cosului de cumparaturi din partea dreapta-sus a ecranului. Acestea sunt: Plata numerar (se va achita direct numerar prestatorului contravaloarea serviciilor), Transfer Bancar (se va face plata printr-un transfer bancar in unul din conturile devapp.ro - de notat ca la aceste transferuri, banca prin care faceti transferul va percepe un comision aferent unei tranzactii), Card Credit/ Debit (veti face plata in urma completarii datelor cardului dumneavoastra intr-o platforma securizata - de notat ca prin alegerea acestei metode se va percepe unui comision aferent contului dumneavoastra)

Firma noastra isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda de oferta sau de furnizare de servicii software daca aceasta comanda contine date eronate de identificare a cumparatorului sau informatii incomplete

Odata plasata o comanda pe www.devapp.ro, aceasta poate fi anulata doar contactandu-ne prin email sau la unul din numerele de telefon afisate pe site.

Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.