Câteva din proiectele noastre

Câteva din proiectele noastre


DevApp - Aplicatie mobila e-Receptie Infokiosk

e-Receptie Infokiosk

Trei clinici de top din Bucuresti beneficiază acum de dotări tehnologice moderne realizate cu ajutorul DevApp.

e-Receptie este un serviciu digital complet de Self-Check–In și Self-Check-Out, prin care pacienții pot să se autentifice, să fie ghidați către cabinetul medicului și chiar să plătească, dacă este cazul, în mai puțin de 30 de secunde.


ProFecund

ProFecund este o aplicatie de urmarire a regularitatii ciclului menstrual, a calendarului ovulatiei si a fertilitatii.

Aplicatia ProFecund tine un jurnal ce face predictii precise asupra menstruatiei, ovulatiei si a zilelor fertile. Introduceti data de incepere a menstruatiei, durata medie a sangerarii si durata medie a ciclului menstrual, iar aplicatia ProFecund va calcula perioada fertila si ziua ovulatiei.

Aplicatia ProFecund va trimite notificari legate de ciclu si de perioada fertila, precum si notificari legate de medicatie.

DevApp - Aplicatie mobila ProFecund

DevApp - ELMotion

ELMotion

Conceptul de E-Mobility (mobilitate electrica sau electro mobilitate) dezvoltat de ELECTROMAGNETICA SA, face referire la trecerea de la designul traditional al vehiculelor care utilizeaza combustibili fosili si uleiuri, catre modele cu actionare electrica si chiar electronica.


RoJobs

Aplicatia RoJobs se adresează agenților sau firmelor de recrutare, companiilor care vor să-și administreze departamentul de recrutare și să angajeze personal, dar și persoanelor care vor să își găsească un loc de muncă.

Oferă posibilitatea de a administra locurile de muncă, anunțurile de angajare și de a raspunde rapid aplicanților la joburi.

DevApp - RoJobs

DevApp - Aplicatie mobila Web Management Eveniment

Web Management Eveniment

Web Management Eveniment permite realizarea de check-in si check-out la evenimente si a fost dezvoltata pentru Scania Romania.

Aplicatia de management al evenimentelor dezvoltata pentru Scania le permite acestora o conectare mai buna cu clientii ce participa la evenimentele organizate atat in tara cat si in strainatate.

Tot cu ajutorul aplicatiei de management, Scania poate obtine rapoarte cu privire la numarul de participanti, activitatea si implicarea acestora in cadrul evenimentului, acestia putand sa participe la diverse tombole si concursuri cu premii, gestionate din aplicatie.


Transport Bucuresti

Aplicatie mobila ce prezice la ce ora ajung mijloacele de transport din Bucuresti intr-o statie aleasa.

Aceasta aplicatie detecteaza locatia utilizatorului in timp real si calculeaza traseele mijloacelor de transport in comun din Bucuresti, si estimeaza ora sosirii acestora in functie de locatia utilizatorului sau de locatia aleasa.

DevApp - Aplicatie mobila Transport Bucuresti

Let People see - DevApp

Let People See

Aplicatie mobila ce permite stocarea imaginilor si a locatiei GPS intr-o baza de date distribuita.

Aplicatia este multi-user si afiseaza pe harta fotografiile facute de utilizatori. Utilizatorii de tip administrator pot valida, actualiza sau sterge evenimentele create de ceilalti utilizatori.


Let People See - Windows Phone

Aplicatie mobila realizata pe platforma Windows Phone ce permite stocarea imaginilor si a locatiei GPS intr-o baza de date distribuita.

Aplicatia este multi-user si afiseaza pe harta fotografiile facute de utilizatori. Utilizatorii de tip administrator pot valida, actualiza sau sterge evenimentele create de ceilalti utilizatori.

DevApp - Aplicatie mobila

Dividet HTML Editor - DevApp

Dividet HTML Editor

Aceasta aplicatie mobila este un editor de text HTML, CSS, Javascript si PHP. Aplicatia furnizeasa sugestii de autocompletare specifice limbajului de programare in care se editeaza.
Aplicatia mobila Android este disponibila pe Google Play.


Dividet HTML Editor Lite

Aceasta aplicatie mobila este un editor de text HTML, CSS, Javascript si PHP. Aplicatia Lite furnizeasa sugestii de autocompletare specifice limbajului de programare in care se editeaza doar pentru o ora.

DevApp - Aplicatie mobila

ProFecund Calendar - DevApp

Codul Rutier

Aceasta aplicatie mobila Android contine codul rutier si regulamentul rutier, cu optiuni de cautare..

Aceasta aplicatie mobila Android contine codul rutier si regulamentul rutier, cu optiuni de cautare.


Homes Wallpapers

Aceasta aplicatie mobila Android contine wallpapere ce pot fi setate ca imagini de fundal ale telefonului.

DevApp - Homes Wallpapers